Fata din tren editie de film de Paula Hawkins



Fata din tren editie de film este, fara urma de indoiala, o carte aflata la mare cautare.



"Fata din tren" a devenit un adevarat fenomen. Dupa succesul primei editii, s-a hotarat faptul ca un film ar fi interesant. Si, intr-adevar, filmul a rupt topurile. Astfel, astazi va aducem la cunostiinta noua editie a povestii ce a cucerit lumea intreaga, Fata din tren editie de film.

Pentru fanii Paulei Hawkins, care au citit deja cartea in momentul in care aceasta a aparut in varianta simpla, va spunem un singur lucru: lucrurile nu sunt foarte diferite aici, fata de cartea pe care dumneavoastra deja o aveti. Singurul motiv pentru care ar trebui sa cumparati si varianta de film a povestii care v-a fascinat ar fi respectul pentru autoare.






Pentru nestiutori, va vom lasa mai jos prezentarea unei carti absolut superbe: "Fata din tren de Paula Hawkins":

Rachel merge in fiecare dimineata cu acelasi tren. Stie ca va astepta la acelasi semnal defect, timp in care va urmari ritualul de dimineata al unui cuplu ce locuieste intr-o casa de langa calea ferata.
I-a botezat „Jess si Jason“ si viata lor i se pare perfecta.
Pana cand intr-o zi vede ceva ce o socheaza. Totul se schimba si Rachel are sansa de a lua parte la vietile pe care le-a observat doar de pe margine.
„Misterios si pasionant – Fata din tren este un thriller de prima mana, care te face dependent de viciul cititului.“ - S.J. Watson, autorul bestsellerului Inainte sa adorm.
„Fata din tren este un roman de suspans remarcabil. M-a tinut treaz o noapte intreaga.“ - Stephen King
Produs publicat in 2015 de Trei
Data aparitiei: Mai 2015
Colectia Fiction Connection
Traducator: Ionela Chirila
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 408
ISBN: 978-606-719-350-3

Tu nu o cunosti. Dar ea te cunoaste.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu